About Wise Sons

In San Francisco, the city known for the sophisticated cuisine, 2 young guys set forth on the quest for the refined dishes, especially their most favorite, pastrami sandwiches. After failing to find such good pastrami as they wish, they set their sights on establishing their own business, to make their ideal pastrami and serve it in a style of traditional Jewish delicatessen. That is how the idea of Wise Sons, a refined traditional Jewish-deli was born in 2010. Their hallmarks are: the ideal pastrami in the city; the simple but authentic bagels; and comfort & pleasant food to nourish your body & heart. Since then, they’ve continued to grow, running 5 shops and 2 stalls at farmers markets so far, and built a big fan base around the city. And in February of 2018, they’re about to expand their journey over the Pacific Ocean, launching their first oversea outlet, Wise Sons Tokyo in Marunouchi, at the heart of Tokyo.

アメリカでも美食の街として知られるサンフランシスコ。食べることをこよなく愛し、サンフランシスコ中を食べ歩いていた青年2人が、自分たちで最高のパストラミサンドイッチを作ろうじゃないかと一念発起。「どこよりも美味しいパストラミ」「本格的なベーグル」「心がよろこぶ食事」をキーワードに、2010年にWise Sonsを開業しました。フードトラックやファーマーズマーケットでの出店を続け、多くのファンを獲得し、現在ではサンフランシスコ・ベイエリアに5店舗を展開、2つのファーマーズマーケットに出店する人気店に。

そして2018年2月、海外初出店となる日本一号店「WISE SONS TOKYO」(ワイズ サンズ トウキョウ)を東京丸ビルにOPENします。

本国ホームページはこちら

<本国オーナー プロフィール>

エヴァン・ブルーム
カリフォルニア生まれ。キッチン台に手が届く年齢になるや、すぐに料理に目覚める。12歳で大勢に料理をふるまう楽しみを覚え、アジア系から自身のルーツであるジューイッシュの伝統料理など、さまざまなジャンルに挑戦。

カリフォルニア大学バークレー校で建築を学ぶかたわら、クラスメートのレオ・ベッカーマンと親交を深め、料理への思いを分かち合い、やがてエヴァンの兄アリを加えた3人でWise Sonsを創立する。

1年以上ポップアップショップで経験を積んだ後、2012年に1号店Wise Sons 24thst デリをオープン。シェフとして、またクリエイティブディレクターとして、伝統的な料理の創作に情熱を傾けている。エヴァン曰く、「食べることは何にも代えがたい経験。だからこそ、自分が子供のころに食べていた味を日本で提供できるのは非常にうれしい。美食があふれる東京の中心地で、どこまで挑戦できるか見てみたい。Wise Sons Tokyoは、サンフランシスコの本店への第一歩。カリフォルニア・テイストを知るきっかけになってほしい」と、期待を込めて語っている。

<Profile>

California born, Evan Bloom’s passion for cooking started once he could reach the stove. An interest that lead him to cook for large groups at the young age of 12, Evan was able to explore making cuisines stemming from Asian roots to the more traditional home-style Jewish dishes that would eventually become his profession.

While at University of California at Berkeley where Bloom was studying architecture, he met a fellow classmate Leo Beckerman. Over the course of their education, Leo became a friend, co-conspirator in cooking, and eventually Bloom’s original Partner in Wise Sons along with Bloom's brother, Ari.

Wise Sons 24th Street Deli opened in 2012 after a year-long series of pop-ups with Evan as Chef and creative force.At Wise Sons’ Evan is dedicated to crafting classic dishes with heart. Eating is a powerful experience and he is excited to share the soulful food of his childhood with Japan. Great food is at the heart of the City of Tokyo and he is excited about the prospect of exploring the bounty that is Japan. He hopes that a visit to Wise Sons in Tokyo can be a journey to our restaurants in San Francisco, and a taste of California.

English
日本語

<本国オーナー プロフィール>

エヴァン・ブルーム
カリフォルニア生まれ。キッチン台に手が届く年齢になるや、すぐに料理に目覚める。12歳で大勢に料理をふるまう楽しみを覚え、アジア系から自身のルーツであるジューイッシュの伝統料理など、さまざまなジャンルに挑戦。

カリフォルニア大学バークレー校で建築を学ぶかたわら、クラスメートのレオ・ベッカーマンと親交を深め、料理への思いを分かち合い、やがてエヴァンの兄アリを加えた3人でWise Sonsを創立する。

1年以上ポップアップショップで経験を積んだ後、2012年に1号店Wise Sons 24thst デリをオープン。シェフとして、またクリエイティブディレクターとして、伝統的な料理の創作に情熱を傾けている。エヴァン曰く、「食べることは何にも代えがたい経験。だからこそ、自分が子供のころに食べていた味を日本で提供できるのは非常にうれしい。美食があふれる東京の中心地で、どこまで挑戦できるか見てみたい。Wise Sons Tokyoは、サンフランシスコの本店への第一歩。カリフォルニア・テイストを知るきっかけになってほしい」と、期待を込めて語っている。

[+] 続きを読む

<Profile>

California born, Evan Bloom’s passion for cooking started once he could reach the stove. An interest that lead him to cook for large groups at the young age of 12, Evan was able to explore making cuisines stemming from Asian roots to the more traditional home-style Jewish dishes that would eventually become his profession.

While at University of California at Berkeley where Bloom was studying architecture, he met a fellow classmate Leo Beckerman. Over the course of their education, Leo became a friend, co-conspirator in cooking, and eventually Bloom’s original Partner in Wise Sons along with Bloom's brother, Ari.

Wise Sons 24th Street Deli opened in 2012 after a year-long series of pop-ups with Evan as Chef and creative force.At Wise Sons’ Evan is dedicated to crafting classic dishes with heart. Eating is a powerful experience and he is excited to share the soulful food of his childhood with Japan. Great food is at the heart of the City of Tokyo and he is excited about the prospect of exploring the bounty that is Japan. He hopes that a visit to Wise Sons in Tokyo can be a journey to our restaurants in San Francisco, and a taste of California.

READ MORE
English
日本語

Shop

2018年2月26日、海外初出店となる日本一号店が丸ビルの地下1FにOPEN!
サンフランシスコ本店で人気の味を日本で味わうことができる「WISE SONS TOKYO」。手軽なモーニングメニュー、お得なランチBOX、ティータイムにぴったりなスイーツなど東京丸の内を利用するお客様の多様なシーンに合わせて商品をラインナップ。デザイン豊富なWISE SONSオリジナルグッズも販売しているので自分用はもちろんプレゼントにもおすすめです。

Access

WISE SONS TOKYO(ワイズ サンズ トウキョウ)

[住所]Address
東京都千代田区丸の内2-4-1 丸ビルB1F
[2-4-1,Marunouchi,Chiyoda-ku,TOKYO,JAPAN ]

地図を見る
[席数]Seats
42席 [seats 42]
[電話番号]Tel
03-6551-2477
[営業時間]OPEN
(平日) 7:30~21:00
(土) 8:30~21:00
(日祝) 8:30~20:00